Zie hieronder het bewijs. Voetbal kan leuker, eerlijker en aantrekkelijker door spelregelvernieuwing. Vastgelegd dankzij een experiment op een voetbalveld in de Amsterdamse Watergraafsmeer op basis van vijf nieuwe regels en een eenvoudige enquête. Een grass roots tegengeluid. Kleinschalige bewijslast vanuit de praktijk. Een flinke steen in de voetbalvijver. Dat is wat de Avant Garde Cup 2013 sowieso reeds heeft opgeleverd.

avantgardecupVanuit deze goed gedocumenteerde resultaten willen we verder. Via Zeist naar de burelen van de FIFA, op de koffie bij de bejaarde vergaderaars van de IFAB. Maar zoals dat bij een protest van onderaf betaamt, is de steun van ‘het volk’ nodig. De voetbalgemeenschap in de breedste zin des woords. Supporters, spelers, trainers, scheidsrechters, media, verenigt u. En red de sport die u lief is uit de klauwen van de macht, behoudzucht en de status quo. Op de barricaden… op weg naar De Wedstrijd van de Toekomst!

De Avant Garde Cup 2013 ging gepaard met grote media-belangstelling. De resultaten van de evaluatie en de groepsdiscussie en de krantenartikelen, online berichten en interviews zijn te verzameld op onze oude website.

Beelden dankzij FC Video Analyse

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone
 
 

HOME   •   OVER   •   BIO'S   •   CONTACT

Laatste bijdragen

Archief

 
микрозаймы онлайн займы в барнауле до зарплаты микрозаймы в ставрополе срочно займ на карту