VASTE KERN

knip-mrvoetblah1
Mr. Voetblah (1980) is founding father van Voetblah en hoofdredacteur. Was 15 jaar eerste elftalspeler, maar driemaal een gescheurde kruisband deed hem uiteindelijk de das om.
@teunmeurs

obs-mazuro
Mazuro (1950) is pensionado en eindredacteur van Voetblah. Ooit gevraagd voor EVV Eindhoven en Willem II, maar in ruil voor een 2ehands zwartwit-televisie bleef hij zijn amateurclub trouw.
@heinscatchup

opi-cardoso
Cardoso (1986) is in zijn hoofd een begenadigd voetballer, maar weet dit zelden naar het veld te vertalen. Richt zich daarom op een carrière als opiniemaker. Fan van Arda Turan en Fred Benson.
@timcardol

dos-populist
De Populist (1985) richt graag odes aan de mindere goden van het voetbal. Scoort zelf af en toe een doelpunt op een zeer bedenkelijk niveau. Heeft een voorliefde voor Argentijns voetbal.
@timjansen85

knip-erwin
Erwin Ilgun (1984) speelt een-tweetjes tussen voetbal en politiek zoals Barcelona tiki-taka speelt. Dacht altijd dat die ene toeschouwer een scout was, bleek daarna zijn vader te zijn.
@ejilgun

obs-ceaz
Kees (1984) schrijft en maakt de extreemste sauzen van Nederland onder de naam Duvelmieg. Kees is ook CEAZ, schiet graag lat en voetbalt het liefst surplace.
@keeshendriksen

opi-annemarie
Annemarie (1985) is speelster van dames 2, trainster van meisjes D1, journalist van Het Parool en idolaat van Marc Overmars. Schrijft over niet-alledaagse zaken in het voetbal.
@postma11

dos-jaapdam
Jaap (1974) doet niet mee als hij nummer 11 niet aan mag. Een grillige linksbuiten, aversie tegen koppen. Dramatisch geklungel of onnavolgbare acties. Het laatste onthoudt hij het liefste.
@jaapvandam11

knip-beuving
Jan Beuving (1982) was ooit bestuurslid van voetbalclub FZO (Flats Zeist Oost). Daarnaast is hij theatermaker, tekstschrijver en cabaretier. Voor Voetblah doet hij dichtwerk en dialoogjes.
@janbeuving

obs-gijs
Gijs Lauret (1979) is een briljant chroniqueur van gezapige voetbalwedstrijden, zoals die van ‘zijn’ WV-HEDW 15. Een verhaal over Laurets beenbreuk verscheen in 2013 in Hard Gras.
@gijslauret

opi-mark
Mark Lievisse Adriaanse (1994) is de junior van Voetblah, maar zeker niet het minst ervaren. Hij heeft een eigen blog en schrijft voor diverse  internetpodia over voetbal, maar ook over politiek.
@markla94

dos-philip
Philip Fokker (1977) is schrijver, dichter en journalist. Voor Voetblah verzorgt hij de poëzie-rubriek ‘Over de zoden niets dan goeds’.
@philipvince

marco
Marco Magielse (1974) is stadionfotograaf en NAC-supporter. Hij heeft een voorliefde voor verweerd beton. Voor Voetblah verzorgt Marco ‘De Snoepwinkel’.
@deafbeelding

——–

INVALLERS / OUD-SCRIBENTEN

knip-rodney
Rodney Rijsdijk (1977) was tot eind jaren ’90 de meest unieke rechtsbuiten van Amsterdam, met twee linkervoeten. Vooral gevreesd door zijn medespelers. Bij Voetblah sinds 2013.
@rodzooi

obs-publieksspeler1
Publieksspeler (1982) is een scribent van Voetblah sinds 2009. Hij is een zeer verdienstelijk voorstopper en een woordgrappenfetisjist van het zuiverste water.
@pptimp

opi-arthur
Arthur Huizinga (1980) schreef ‘Nooit meer een thuiswedstrijd’, maar speelt ze nog regelmatig in Utrecht.  Arthur vertoeft veel in ex-Sovjetrepublieken bij clubs met een Q.
@arthurhuizinga

dos-heinen
De enige voetbalfeuilletonschrijver van Nederland. Schreef er twee voor Voetblah, maar schreef 521.102.456 columnpjes voor HP/De Tijd. Ongrijpbaar fenomeen en stilist. Buiten het veld.
@fheinen

knip-kalusha1
Kalusha (1984) is een bedroevende linksachter. Altijd geweest. Daarom is hij maar gaan schrijven over het spelletje. Eindhovenaar en PSV-fan. Ook dat nog.
@PLHURK

obs-pieter
Pieter komt uit Bladel en dat kan niet iedereen zeggen. Begenadigd chroniqueur en scherp observator. Kiest inzake Voetblah voor kwaliteit ipv kwantiteit en is 2-maandelijks te bewonderen.
@PieterAbrahams

dos-catalaan
De Catalaan (1983) komt beter tot zijn recht in de zaal dan op het veld. Zo eentje. Kwam ooit Rutger Worm tegen in de kroeg. Leidde tot afgunst binnen de redactie. Maar das logisch.
@tim_meurs

 
 
 
микрозаймы онлайн займы в барнауле до зарплаты микрозаймы в ставрополе срочно займ на карту