Voetbalfotograaf Jeroen Zwaan reist Europa door op zoek naar vervallen stadions, bejaarde supporters en kapotgeschopte velden. Iedere week kiest hij voor Voetblah één foto. Wij voelen ons als een kind in zijn snoepwinkel.

Vandaag: Achter de Kazerne

Klik op de afbeelding voor het volledige beeld.

dsc07408Tot voor kort was de thuishaven van KV Mechelen een van de typische Belgische stadions die rond het veld waren voorzien van totaal verschillende tribunes. Achter de Kazerne bestond uit een mooie hoofdtribune met houten zitjes en ervoor een onoverdekte staantribune. Achter een van de doelen een metalen dubbeldeks staantribune en daar recht tegenover een kolossaal modern ding met business-seats. En passant was er ook nog in een van de hoeken een soort partytent neergezet met zitplaatsen.

Meest gecharmeerd was uw Snoepwinkelier van staantribune HIJ, vroeger onderverdeeld in de vakken H, I en J. Supporters hebben hier alle hoogte- en dieptepunten van KV Mechelen mogen aanschouwen: van landskampioenschappen en successen op Europees niveau tot het moeten spelen op het derde niveau vanwege licentieproblemen. Drie jaar geleden ging de oudste staantribune van België tegen de vlakte, evenals de tribune achter het doel. Een stuk nostalgie ging daarmee helaas verloren. Gelukkig hebben we de foto’s nog.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Tags

 
 

HOME   •   OVER   •   BIO'S   •   CONTACT

Laatste bijdragen

Archief

 
микрозаймы онлайн займы в барнауле до зарплаты микрозаймы в ставрополе срочно займ на карту