Tribuneklanten reist Europa door op zoek naar vervallen en – bij voorkeur – verlaten stadions, bejaarde supporters en kapotgeschopte velden. Om de week kiest hij voor Voetblah één foto. Wij voelen ons als een kind in zijn snoepwinkel.

Vandaag: FC Florida Boys

Klik op de foto voor het volledige beeld

florida_klDit weekend neemt uw Snoepwinkelier u weer mee naar België. Waar in Nederland het amateurvoetbal allemaal netjes is aangesloten bij de KNVB, wordt er bij onze zuiderburen gevoetbald in diverse onderbonden en liefhebberscompetities. Een route door het Belgische binnenland brengt je af en toe bij pareltjes van voetbalterreinen. Soms is het een veld met een touwtje. De andere keer een compleet terrein met tribune, kleedkamers en een kantine.

Een aantal weken geleden maakte uw Snoepwinkelier een rondje in de buurt van Beringen. De Belgische stad met een historie van de kolenmijnen. Vele veldjes en leuke terreinen. Een van de mooiste was de verrassing bij FC Florida Boys. Beschilderde betonnen reclameborden en een prachtige kantine. Geen dug-outs, maar een losgetrokken rij stoelen. Heerlijk om op een zaterdagochtend met een flinke kater de eerste helft vakkundig over te slaan.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Tags

 
 

HOME   •   OVER   •   BIO'S   •   CONTACT

Laatste bijdragen

Archief

 
микрозаймы онлайн займы в барнауле до зарплаты микрозаймы в ставрополе срочно займ на карту