Tribuneklanten reist Europa door op zoek naar vervallen en – bij voorkeur – verlaten stadions, bejaarde supporters en kapotgeschopte velden. Om de week kiest hij voor Voetblah één foto. Wij voelen ons als een kind in zijn snoepwinkel. 

Vandaag: Fotbalový stadion Třinec

Klik op de afbeelding voor het volledige beeld

trinec_kl

Deze week neemt uw Snoepwinkelier u mee terug naar mei vorig jaar. Beide winkeliers waren op een 4-daagse rondreis door Oost-Europa. Het fijne aan de Tsjechische voetbaltijden is dat er op zaterdagochtend om 10.15 uur gevoetbald wordt op het tweede niveau. Wij werden getrakteerd op een thuiswedstrijd in Třinec. De wedstrijd werd gespeeld in het tweede stadion op het sportcomplex van Fotbalový stadion Třinec. Geen hoogvlieger, maar een prima ground voor een vroege zaterdagochtendwedstrijd.

Gelukkig beschikt Třinec over nóg een stadionnetje. Hier klopt alles. Werkelijk alles. Ook zonder backdrop zou dit stadion smullen zijn. Maar de backdrop bij dit juweeltje maakt het stadion voor mij persoonlijk perfect. Bedenk daar de deur en de geluiden van de zware industrie bij en het plaatje is compleet. Oost-Europese snoepjes zijn lekker. Helaas dit seizoen geen nieuw Oost-Europa-reisje in verband met gezinsuitbreiding. Wellicht volgend seizoen weer.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Tags

 
 

HOME   •   OVER   •   BIO'S   •   CONTACT

Laatste bijdragen

Archief

 
микрозаймы онлайн займы в барнауле до зарплаты микрозаймы в ставрополе срочно займ на карту