Groundhopper @Tribuneklanten reist Europa door op zoek naar vervallen stadions, fanatieke supporters en kapotgeschopte velden. Om de week kiest hij voor Voetblah één foto. Wij voelen ons als een kind in zijn snoepwinkel.

Vandaag: Stadio Luigi Ferraris

Klik op de afbeelding voor het volledige beeld

genoa_kl

Vaak kiezen uw Snoepwinkeliers mooie foto’s van stadions, tribunes of andere delen van de meest uiteenlopende voetbaltempels. Een stadion kan zorgen voor de sfeer. De ligging of een mooie backdrop kunnen een stadionbezoek mooier maken.

Deze week geen beton of hout, maar vlees en bloed. Tifosi, zoals Italiaanse voetbalsupporters worden genoemd, bepalen vaak de sfeer in de Italiaanse stadions. De Duitse Ultra-sfeer komt in de buurt. De jongens van de Brigata Tifosi zijn in Nederland de mooiste Ultra-groepering en het voormalige Vak 410 was sfeerbepalend in de kille Amsterdam (Johan Cruyff ) ArenA.

Deze week een foto van de Ultra’s van Curva Nord Genoa tijdens de thuiswedstrijd tegen Juventus. Een heerlijk Italiaans sfeertje. U mag driemaal raden waar uw Snoepwinkelier over exact twee weken is. Juist, in Stadio Luigi Ferraris om de Curva Nord wederom in actie te zien!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Tags

 
 

HOME   •   OVER   •   BIO'S   •   CONTACT

Laatste bijdragen

Archief

 
микрозаймы онлайн займы в барнауле до зарплаты микрозаймы в ставрополе срочно займ на карту