Tribuneklanten reist Europa door op zoek naar vervallen en – bij voorkeur – verlaten stadions, bejaarde supporters en kapotgeschopte velden. Om de week kiest hij voor Voetblah één foto. Wij voelen ons als een kind in zijn snoepwinkel.

Vandaag: K.ST.VV. Viversel

Klik op de foto voor het volledige beeld

viversel_klAfgelopen zaterdag maakte uw Snoepwinkelier een rondje door het Belgische amateurvoetballand. Veldjes en terreinen van onderbondclubs uit de krochten van het Vlaamse liefhebbersvoetbal werden aangedaan. Clubs met namen als FC Welkom Boys, FC Florida Boys, FC Lillonia en FC Blauwe Duivels. Sommige velden zijn niet meer in gebruik voor clubvoetbal, sommige zelfs niet meer voor recreatievoetbal. Iets waar uw Snoepwinkelier verzot op is, verlaten voetbalveldjes. Goesting in een lost ground. Altijd!

De E314 wordt verbreed. Vernieuwd. Voor uw gemak. Want snelwegen in België zijn niet goed voor de schokdempers. Het gehucht Viversel heeft een eigen voetbalclub. Had, beter gezegd. Aan de Sporkstraat lag het terrein van K.ST.VV. Viversel. Het terrein is inmiddels verlaten. De kantine kort en klein geslagen, de tribune dakloos, het gras op het hoofdveld kniehoog. Op het bijveld lag tijdelijk de brug die inmiddels over het kanaal ligt. Een van de vele verlaten velden in België. Hoeveel uw Snoepwinkelier er inmiddels heeft gezien, is tot op heden onbekend. Iets om uit te zoeken en de lange voetballoze zomer door te komen.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Tags

 
 

HOME   •   OVER   •   BIO'S   •   CONTACT

Laatste bijdragen

Archief

 
микрозаймы онлайн займы в барнауле до зарплаты микрозаймы в ставрополе срочно займ на карту