@TribuneklantenA�reist Europa door op zoek naar vervallen en – bij voorkeur – verlaten stadions, bejaarde supporters en kapotgeschopte velden. Om de week kiest hij voor Voetblah A�A�n foto. Wij voelen ons als een kind in zijn snoepwinkel.A�

Vandaag:A�Rockingham Road – Kettering Town FC

Klik op de afbeelding voor het volledige beeld

kettering_kl

Vorige week verbleef uw Snoepwinkelier tweeA�dagen in Engeland. Een mooi programma met Non League-stadions, League Football, en het nodige drankgelag. De route van het vliegveld naar Stoke-on-Trent werd onderbroken door een tussenstop bij de lost ground van Kettering Town FC, Rockingham Road. Een mooiere naam voor een stadion is bijna niet te bedenken. Kettering Town FC speelde tot 2011 op Rockingham Road. De club verhuisde naar het voormalige stadion van Rushden & Diamonds, Nene Park.

Sinds 2011 staat Rockingham Road leeg. Vele groundhoppers hebben hun best gedaan om binnen komen, maar telkens was het stadion hermetisch afgesloten. De hoop om binnen te komen was groot, maar het besef dat het ons niet zou lukken was steeds aanwezig. Gelukkig zat er een gat in een hek waardoor wij naar binnen konden glippen. Een lost ground zoals een lost ground hoort te zijn. Een compleet stadion met 6.500 plaatsen dat in verval aan het raken is. De hoofdtribune zonder bankjes, bakstenen muurtjes die afbrokkelen. De staantribunes met gras, mos en struiken; het speelveld was een slagveld. Vergane reclameborden, afval. Helaas moesten we een aftrap halen, want in het zonnetje was het toch prima vertoeven op Rockingham Road.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Tags

 
 

HOME   •   OVER   •   BIO'S   •   CONTACT

Laatste bijdragen

Archief

 
микрозаймы онлайн займы в барнауле до зарплаты микрозаймы в ставрополе срочно займ на карту