Stadiongebod reist Europa door op zoek naar vervallen en – bij voorkeur – verlaten stadions, bejaarde supporters en kapotgeschopte velden. Om de week kiest hij voor Voetblah één foto. Wij voelen ons als een kind in zijn snoepwinkel. 

Vandaag: Sportpark Harga

Klik op de afbeelding voor het volledige beeld

harga_re_klLaat mij u nog eens een geheim verklappen. Tweewekelijks krijg ik het voor mijn kiezen. Als Snoepwinkelier van dit onvolprezen voetbalblog mag ik een keuze maken uit de vele foto’s die ik op mijn reizen heb gemaakt Dat valt niet altijd mee want ik kan niet altijd kiezen – met de nodige keuzestress tot gevolg. Zo viel deze plaat af toen ik fotoverhaalde over mijn bezoek aan Sportpark Harga en dat speet mij. Misschien is het niet kies om u zo kort na het vorige Schiedamse snoepje weer een plaatje vanuit het Schiedamse aan te bieden, maar voor één keer was de keuze snel gemaakt.

 

 

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Tags

 
 

HOME   •   OVER   •   BIO'S   •   CONTACT

Laatste bijdragen

Archief

 
микрозаймы онлайн займы в барнауле до зарплаты микрозаймы в ставрополе срочно займ на карту