Groundhopper Tribuneklanten reist Europa door op zoek naar vervallen stadions, bejaarde supporters en kapot geschopte velden. Om de week kiest hij voor Voetblah een foto. Wij voelen ons als een kind in zijn snoepwinkel.

Vandaag: Stadio Arechi

Klik op de afbeelding voor het volledige beeld.

Soms schiet je een foto waar je tevreden over bent. Soms schiet je een foto waar je trots op bent. Ik ben dan wel geen fotograaf zoals Martijn Mureau of Marco Magielse, maar soms heb je een voltreffer. Zo ook afgelopen voetbalreis. In Salerno.

In Salerno staat het geniale Stadio Arechi. Beton. Enorm veel brutaal beton. Elk hoekje van het stadion heeft iets moois. De combinatie met goed weer en fanatieke tifosi maakt een bezoek aan Salernitana een absolute aanrader.

Voetblah stopt ermee, maar de hobby gaat door. De laatste keer het schap mogen vullen voordat de nestor onder de voetbalblogs aan zijn einde komt. Uw Snoepwinkelier heeft met veel plezier de lezer voorzien van zalige zoetigheden. Dank voor het lezen en delen. Voetblah, bedankt voor de ruimte en de kans om mijn hobby te mogen laten zien. Het ga jullie goed!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Tags

 
 

HOME   •   OVER   •   BIO'S   •   CONTACT

Laatste bijdragen

Archief

 
микрозаймы онлайн займы в барнауле до зарплаты микрозаймы в ставрополе срочно займ на карту