Tribuneklanten reist Europa door op zoek naar vervallen stadions, bejaarde supporters en kapotgeschopte velden. Iedere week kiest hij voor Voetblah één foto. Wij voelen ons als een kind in zijn snoepwinkel.

Vandaag: Stadio Brianteo

monza_klAfgelopen week boekte uw Snoepwinkelier samen met oud-Snoepwinkelier Stadiongebod een tweedaagse reis naar het land van het Calcio: Italia. Voor Stadiongebod wordt het zijn debuut in het Italiaanse voetbal, voor ondergetekende wordt het de zoveelste trip naar het land van pasta en pizza. Deze week nemen we u mee terug naar Monza, naar Stadio Brianteo. Een heerlijk betonnen stadion, dat veel te groot is voor  bespeler SS Monza 1912.

Waar veel hoppers de volle 90 minuten moeten zien om hun vinck toe te voegen aan het lijstje, geldt dat niet voor uw Snoepwinkelier en Stadiongebod. Na 45 minuten genoeg gezien, doorgaan naar het volgende pareltje of de weg terug naar huis inzetten: het maakt hun niet uit.

Voordeel van het stadion vroegtijdig verlaten? De sfeer rond het stadion meekrijgen tijdens een wedstrijd. Heel fascinerend, iets wat van je binnen niet meekrijgt. Uiteraard gaat er niets boven de beleving binnenin, maar het zou toch leuk zijn om eens tijdens een wedstrijd 90 minuten lang bij een stadion rond te hangen en zo de wedstrijd te beleven en vast te leggen in beeld en geluid.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Tags

 
 

HOME   •   OVER   •   BIO'S   •   CONTACT

Laatste bijdragen

Archief

 
микрозаймы онлайн займы в барнауле до зарплаты микрозаймы в ставрополе срочно займ на карту