Tribuneklanten reist Europa door op zoek naar vervallen en – bij voorkeur – verlaten stadions, bejaarde supporters en kapotgeschopte velden. Om de week kiest hij voor Voetblah één foto. Wij voelen ons als een kind in zijn snoepwinkel.

Vandaag: Stadio Via del Mare 

Klik op de foto voor het volledige beeld

lecce_klDeze week neemt uw Snoepwinkelier u mee terug naar Italië. In de zomer van 2016 werd er genoten van het Zuid-Italiaanse leven en een bezoek aan een wedstrijd aldaar kon niet ontbreken in de agenda. De keuze voor Lecce was makkelijk. Een heerlijke binnenstad zonder massatoerisme, een oud stadion, fanatieke fans en een omgeving om je vingers bij af te likken. Stadio Via del Mare is een lust voor het oog.

Deze jongen is ook actief op twitter. Vele verslagen van voetbalreisjes en andere onzin worden zo op het wereldwijde web gegooid. Inmiddels meer dan 2.000 zielen volgen de gein en ongein. Ooit lanceerde een stadionautist de term #floodlightfriday, een ode aan de vele mooie lichtmasten in het Europese stadionlandschap. Vorige week dinsdag lanceerde uw Snoepwinkelier voor de grap de term #ticketboxtuesday. Er werden wat foto’s geplaatst met diverse kassahokjes. Binnen en buitenland. Grote verbazing. Meer twitteraars gingen foto’s plaatsen van kassahokjes met #ticketboxtuesday. Afgelopen dinsdag was de 2e editie. Meer en meer foto’s van kassahokjes. Af en toe echt prachtexemplaren.

Volgende week dinsdag editie 3. Foto’s van hokjes waar we onze zuurverdiende centen achter laten voor een middag of avond vertier. Daarom deze week een ode aan Stadio Via del Mare. Niet het geweldigste stadion, maar een kassablok waar je u tegen zegt. #TICKETBOXTUESDAY!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Tags

 
 

HOME   •   OVER   •   BIO'S   •   CONTACT

Laatste bijdragen

Archief

 
микрозаймы онлайн займы в барнауле до зарплаты микрозаймы в ставрополе срочно займ на карту