Tribuneklanten reist Europa door op zoek naar vervallen en – bij voorkeur – verlaten stadions, bejaarde supporters en kapotgeschopte velden. Om de week kiest hij voor Voetblah één foto. Wij voelen ons als een kind in zijn snoepwinkel.

Vandaag: Stadio Vito Simone Veneziani

Klik op de foto voor het volledige beeld

mon_kl

Waar de zomer gevuld kon worden met het EK voor vrouwen in Nederland of de nodige oefenwedstrijden in de voorbereiding, hield uw Snoepwinkelier zich koest. Geen voetbal in de maanden juni en juli. Eigenlijk zoals elk jaar. Normaliter wordt het eerste weekend van augustus benut met de aftrap van het nieuwe voetbalseizoen. Met twee van mijn vaste groundhopmaten maken we er altijd een mooi weekend van. Maar we worden ouder. Een van de twee heeft sinds deze zomer schoolgaande kids, de ander is gaan samen wonen en uw eigen Snoepwinkelier is de trotse vader geworden van Tribuneklanten jr. Onze hobby blijven we uitvoeren, maar niet meer in de frequentie die we gewend waren.

Volgend weekend wordt het Tribuneklanten-groundhopseizoen geopend in Italië. Het seizoen in de Serie B wordt afgetrapt in Parma, de voormalige Europese grootmacht. De club is opgeklommen vanuit de Serie D en komt vanaf dit seizoen weer uit op het tweede niveau van Italië. Aangezien ik nog geen nieuw materiaal heb geschoten, doen we even een dikke throwback naar vorig seizoen. Uw Snoepwinkelier verbleef in Zuid-Italië. Wat is er dan mooier om op een zwoele zomeravond een bezoek te brengen aan S.S. Monopoli? Niente!

Fijn seizoen allemaal!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Tags

 
 

HOME   •   OVER   •   BIO'S   •   CONTACT

Laatste bijdragen

Archief

 
микрозаймы онлайн займы в барнауле до зарплаты микрозаймы в ставрополе срочно займ на карту