Vlak voor de wedstrijd Ajax-VVV van jl. donderdag wordt Edwin van der Sar geïnterviewd door NOS-reporter Joep Schreuder. Wat volgt is een tenenkrommende tweespraak, die voor de verandering eens niet te wijten is aan de betreffende interviewer. Van der Sar vertoont wederom de vrolijke grimas die u zich wellicht herinnert van het ongemakkelijke ‘dat ga ik hier niet bij jouw neerzetten, vriend’-interview met Jan-Joost van Gangelen, afgelopen zomer.

Inmiddels weten we nu zeker dat Van der Sars op het oog geamuseerde gezichtsuitdrukking niet alleen bergen irritatie maskeert, maar ook de opmaat is voor onmogelijk gebrabbel. Op de voorspelbare vragen van Schreuder antwoordt Van der Sar in hakkelende flarden die amper tot volzinnen te herleiden zijn. De ondertitelaars van NOS Sport waren zo aardig om de essentie te noteren en af en toe een ontbrekend woordje toe te voegen, maar bij letterlijke transcriptie – voorwaar geen sinecure – blijft er slechts een woordenbrij over. Kijk, lees en huiver mee.

“In januari zei jij: Marcel Keizer was een verkeerde keuze, en Ten Hag?”

“Nou, dat is eh, verkeerde keuze dat hebben we, is een beetje, sommige woorden, sommige uitspraken worden uit zijn verband gerukt, eh, maar eh, het het eh, op dit moment, met eh, met Erik, inderdaad, is niet eh, met niet de de aansluiting die we met PSV hadden willen eh, willen hebben. Dat is eh, is eh pijnlijk.”

“Blijft hij trainer van Ajax?’”

“Erik blijft trainer van Ajax, inderdaad.”

“Dus blijf jij ook directeur van Ajax.”

“Ik blijf ook directeur van Ajax, maar ik eh, de uitspraak die eh is een beetje uit verband gerukt ook in eh…”

“Ja, nou maar, ja dat zeg jij want want van Marcel Keizer, een verkeerde keuze, dat klopte wel, want ik ben vanochtend nog gaan kijken… maar jij hing jouw lot, verbind je aan de progressie die er onder Ten Hag zou plaatsvinden. Wij zien die progressie niet. Misschien jij wel?”

“Nee ja, eh progressie dat eh dat eh kan je kan aan de trainer vragen ook, inderdaad, maar ik denk eh de het verschil wat er wat er is natuurlijk had je graag dichterbij willen zijn, he bij bij PSV of eh daar overheen. Dat is niet gebeurd dit jaar. En eh daar moeten we eh ja komende zomer, en eh, beginnende in juni zorgen dat er een selectie staat die dat eh die dat eh komend seizoen wel gaat doen.”

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Tags

 
 

HOME   •   OVER   •   BIO'S   •   CONTACT

Laatste bijdragen

Archief

 
микрозаймы онлайн займы в барнауле до зарплаты микрозаймы в ставрополе срочно займ на карту