Wie af en toe de moeite neemt om op de vrijdag in te schakelen op FOX1 heeft al kennis mogen nemen van het schakelprogramma. Even makkelijk wordt er geschakeld van de treurige ambiance van De Herdgang – waar Toeterjan het handjevol supporters tot wanhoop drijft a�� naar doelpunten van FC Oss-topschutter Tom Boere bij een doelpuntenfestijn in het Heesen Yachts Stadion. Het schakelprogramma is een feest voor iedere voetballiefhebber met ADHD en een crime voor eenieder die gewoon rustig een voetbalwedstrijd wil kunnen kijken.

knip-cardosoEen vrijdagavond in maart, waarop het in de Jupiler League nog alle kanten op kan, is niet het perfecte affiche voor een schakelprogramma. Nee, de potentie van het programma bleek gisteren op de voorlaatste speeldag van de eredivisie. Alle ingrediA�nten waren aanwezig: heel Rotterdam had zich klaargemaakt voor het kampioenschap, onderin werd fel gestreden om de zo gevreesde nacompetitie te ontlopen en er was nog een handjevol wedstrijden om des keizers baard.

En dus mocht Toine van Peperstraten ons een middag lang rondleiden door de hoop en vrees in de harten van de Nederlandse voetbalsupporter. Tierende Feyenoorders in Kralingen A�n Zuid terwijl op Spangen Sparta-spits Martin Pusic van schlemiel tot held werd. Rotterdam kende een middag waarvoor een bipolaire stoornis zijn hoed zou afnemen. Onderwijl grepen ook Roda JC en NEC hun laatste strohalm. Bestuurlijk mag het in Kerkrade en Nijmegen dan een puinzooi zijn, op het veld deden de spelers hun best om het schakelprogramma optimaal tot zijn recht te laten komen. En het slotakkoord? Dat was voor Ron Jans. Hij nam afscheid van PEC Zwolle dat met tien man handhaving veiligstelde tegen scA�Heerenveen. a�?Ik heb een geweldige tijd gehad. Ik zal dit nooit, nooit vergeten.a�? Ik ook niet, Ron.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Tags

 
 

HOME   •   OVER   •   BIO'S   •   CONTACT

Laatste bijdragen

Archief

 
микрозаймы онлайн займы в барнауле до зарплаты микрозаймы в ставрополе срочно займ на карту